Sandra's Pedicure is gediplomeerd en vakkundig werkzaam in en vanuit de professionele praktijk in Berkel en Rodenrijs. Medisch pedicure.

Massage

/Massage
Massage2019-09-23T16:57:02+02:00

Massage is zo oud als de mensheid. Intuïtief wrijven wij over een pijnlijke plek of over een gespannen lichaamsdeel. Een goede massage is heerlijk ontspannend voor lichaam en geest en stimuleert bovendien de stofwisseling. Massage houdt ons lichaam in goede conditie en kan blessures voorkomen.
Ik verzorg onderstaande massages.

Voet- en onderbeenmassage

Een voet- en onderbeenmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Na afloop van een pedicurebehandeling is dit een manier om de voeten de ultieme ontspanning te geven. Maar ook als losse massage geeft dit een weldadig gevoel aan de voeten.

15 minuten

Voetreflexmassage

Voeten zeggen veel over hoe mensen in het leven staan. Ze laten zien wat iemands sterke en zwakkere kanten zijn. Onder je voet bevinden zich allerlei zogenaamde reflexzones ofwel: drukpunten. Die staan in verbindingen met de rest van je lichaam. Je organen, beenderen, weefsel, spieren en dergelijke. Door bepaalde punten onder je voet te stimuleren kun je bepaalde blokkades in je lichaam opheffen. Gevolg is dat de energie dan weer vrij kan stromen. Een voetreflexmassage geeft een diepe ontspanning.

15 minuten