Sandra's Pedicure is gediplomeerd en vakkundig werkzaam in en vanuit de professionele praktijk in Berkel en Rodenrijs. Medisch pedicure.

Natuurlijke producten

/Natuurlijke producten
Natuurlijke producten2018-05-23T21:41:21+02:00

Van Strictly Pure gebruik ik meestal de volgende producten:

Voetverzorgende vitamine E Voetcrème: Een voetcrème speciaal voor de oudere huid welke behoefte heeft aan een voeden crème. De toevoeging van vitamine E gaat de veroudering van de huid tegen en zorgt voor een versnelde aanmaak van nieuw cellen. Vitamine E is eraan toegevoegd voor ondersteuning van elastine en collagene vezels.

Voetfris crème: Een neutrale, licht verkoelen crème met een frisse geur. Een leuke basis crème geschikt voor ieder huidtype

Voetscrub: bevat bamboe, geschikt voor de zeer droge huid en voor de risico voet, is zacht en vriendelijk voor de huid. Bamboe haalt de vermoeidheid of overprikkeling uit de voeten en onderbenen.

Voetparfum: sluit de poriën na de cosmetische voetbehandeling en zorgt dat het product in de huid blijft en geeft de voeten na een behandeling een aangename geur.

Tea Tree voetcrème: Geschikt voor schimmels in de huid van de voet of op andere plekken op het lichaam, trek snel in en kan zowel op volwassenen als kinderen worden gebruikt. Heeft tevens een verzorgende werking.

Voor het voorkomen van blaren en andere voetongemakken werk ik met Wandelwol. Wandelwol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol-wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Werkt druk-ontlastend en huid herstellend. Verkoop ervan uitsluitend vanuit mijn salon.