Sandra's Pedicure is gediplomeerd en vakkundig werkzaam in en vanuit de professionele praktijk in Berkel en Rodenrijs. Medisch pedicure.

Over mij

/Over mij
Over mij2019-05-04T09:19:31+02:00

Mijn verhaal

Goed verzorgde voeten vind ik belangrijk. Het is een van de dingen waar ik op let bij mijzelf maar ook bij anderen. Niet alleen omdat goed verzorgde voeten een nette indruk maken, maar ook omdat het een belangrijk deel is van je lichaam: je staat en loopt er dagelijks op.

Als ik net bij mijn pedicure ben geweest dan doet het gevoel van net behandelde voeten mij goed en dat gevoel wil ik graag ook bij anderen overbrengen.
De aandacht voor het pedicure vak was zo groot, dat ik uiteindelijk de stap heb gezet om de opleiding voor pedicure te gaan volgen. Daarbij kreeg ik de gelegenheid om mijn eigen salon aan huis in te richten. Met plezier ontvang ik daar mijn klanten, maar ik kom ook bij u thuis.

Bij mij is iemand die langskomt voor zijn/haar voeten meer dan een klant. De aandacht voor voeten bij een behandeling is niet alleen het knippen van nagels en het verwijderen van eelt en likdoorns. Een voet heeft een “verhaal” en dat wil ik lezen en begrijpen. Zo kan ik goede adviezen en tips meegeven.

Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel; zo hanteer ik de code van de voetverzorger waarbij ik altijd met schone (gereinigde en gedesinfecteerde) instrumenten werk.

Als voetverzorger vind ik het belangrijk om regelmatig bij te scholen om u steeds te kunnen voorzien van een uitgebreid aanbod van diensten van een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Sandra Visser-Goerdien