Sandra's Pedicure is gediplomeerd en vakkundig werkzaam in en vanuit de professionele praktijk in Berkel en Rodenrijs. Medisch pedicure.

Pedicure behandeling

/Pedicure
Pedicure2023-11-05T15:10:58+01:00

Pedicurebehandeling

Een standaard pedicurebehandeling van ongeveer 45 minuten bestaat uit het desinfecteren van de voeten, knippen van nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns. Daarnaast behandel ik ingegroeide en kalknagels en werk ik de likdoorns en eeltplekken mechanisch af. Ik polijst de nagels en maak de nagelwallen schoon. Tot slot breng ik een voeten crème aan.

dsc05758

Pedicure behandeling De Luxe

Dit is een standaardbehandeling uitgebreid met een voetbad, scrub, masker en een voetmassage met eventueel lakken. Voor een luxebehandeling trek ik ongeveer 90 minuten uit. *Dit kan alleen op telefonische afspraak.

Aanvullende behandeling(en)

Standaardbehandelingen kunnen uitgebreid worden met een voet- en/of onderbeenmassage en het lakken van nagels met (of verwijderen van) nagellak.

Deelbehandelingen

Niet altijd is het noodzakelijk om een volledige behandeling uit te voeren. Daarom bied ik ook deelbehandelingen aan. Dit kan zijn het enkel knippen van de nagels of het behandelen van een likdoorn, zodat het echt op uw specifieke situatie afgestemd is op dat moment.

Cosmetische pedicurebehandeling

Het enkele reinigen van de voeten, het knippen van (gezonde) nagels en het verzorgen van de nagelomgeving valt onder een cosmetische pedicurebehandeling. Tot slot breng ik een crème aan. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.